סלט תרד וגרגירי חומוס
מאת: אלעד להב, השף האורגני
זמן קריאה: < 1 דקה
מרכיבים
½ ק"ג עלי תרד טרי / שטופים ומופרדים מהגבעול
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים היטב
1 ק"ג עגבניות ממגוון סוגים / חתוכות גס כל סוג בצורה קצת אחרת למגוון…
1 בצל סגול בינוני / פרוס דק ומושרה במים קרים
10 זיתים שחורים איכותיים / מגלענים לבד בידיים…
1 פלפל צ'ילי טרי ירוק / פרוס דק בלי הגרעינים
1 כפית פפריקה מתוקה / קלוייה על מחבת לדקה
שמן זית, חומץ שרי, מיץ לימון טרי, מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
*בקערה גדולה מערבבים בעדינות את עלי התרד עם מיץ לימון ושמן זית . מוסיפים את שאר המרכיבים מלבד הפפריקה.
מתבלים וטועמים, מסדרים על צלחת הגשה ומעל מפזרים את הפפריקה
אלעד להב, השף האורגני