Bari15_Fly
Bari15_Fly

סלט תמרים, מוצרלה, אגוזי מלך, רוקט בוינגרט בירה מתקתק

מאת: רועי חנין, שף של "פיאנו פיאנו", עבור שולחן תמר
זמן קריאה: < 1 דקה
סלט מיוחד, קל להכנה שיפנק וירשים את האורחים
Liat_IN

המרכיבים ל-4 אנשים

להכנת הסלט

6 תמרים גדולים, רכים, מגולענים וחתוכים גס.

1 כדור מוצרלה

חצי כוס אגוזי מלך קלויים, חתוכים גס

כוס עלי רוקט

לרוטב הוינגרט

1/4  כוס שמן זית

1 כף שאלוט קצוץ

‏200 מ"ל (1 כוס פחות 2 כפות) בירה בהירה

‏3 כפות חומץ בלסמי או חומץ שרי

‏1/4 כוס דבש או סילאן

‏2 כפות גדושות חרדל גרגרים

מלח ופלפל שחור גרוס

כפית טימין יבש

אופן הכנה

מערבבים את כל המרכיבים בקערת ערבוב

מכינים את רוטב הויניגרט

מניחים על הסלט על צלחת שטוחה ומזלפים מרוטב הוינגרט.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו