סלט פאנצנלה עם קוביות גבינת עזים
מאת: אביטל סבג, נטורופתית ושפית, מרצה בבביה"ס לרפואה טבעית במכללת סמינר הקיבוצים
זמן קריאה: < 1 דקה
סלט פאנצנלה עם קוביות גבינת עיזים
המצרכים הדרושים לכמות של 4 סועדים:
2 מלפפון
10 עגבניות שרי
2 עגבניות לחות
בצל אדום
2 צנוניות
5 זיתי קלמנטה
100 גרם גבינות עיזים בולגרית
רבע כוס צנובר
רבע כוס חמוציות
כוס פטרוזליה
2 ענפי בצל ירוק
כף שמן זית
כף חומץ בלסאמי
כפית מלח ים אטלנטי אפור
שן שום
אופן ההכנה:
שוטפים היטב את כל המוצרים, משאירים את הקליפה.
חותכים לקוביות חצי ס"מ, משרים את הפטרוזיליה במים פושרים עם כפית מלח לניקוי פרוטאינים מיותרים, מייבשים וקוצצים יחד עם ענפי הבצל לעיגולים קטנים. קוצצים לקוביות קטנות את הגבינה הבולגרית ומוסיפים לסלט. מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים מעל הסלט בהגשה.