סלט ירוקים ותפוזים
מאת: שירה וסרמן
זמן קריאה: < 1 דקה
סלט מלא בריאות וטעם. המתכון מספיק לארבע מנות
המצרכים:
- שקית תרד בייבי
- שקית קייל בייבי
- שקית עלי בייבי
- שני תפוזים קלופים ומפולטים
לרוטב ויניגרט תפוזים:
- שתי כפות שמן זית
- שתי כפות חומץ בלסמי
- כפית דבש
- מיץ מחצי תפוז
- כפית חרדל גרגרים
- שתי שיני שום קצוצות
לקישוט: שני חופני פקאנים או אגוזי מלך
אופן ההכנה:
1- מערבבים היטב את חומרי הרוטב.
2- בקערה מערבבים את כל העלים, את התפוזים ומעל את האגוזים.
3- לפני הגשה יוצקים את הרוטב ומוסיפים מלח אם צריך.
המתכון באדיבות שירה וסרמן, בעלת ״חצי שירה״ לחיים בריאים ורזים. בחודש הקרוב שירה תעביר סדנאות בישול – מרתון ירקות חורף, עליהן תוכלו לקרוא כאן.