LiveWell_Fly
Bari15_Fly

סלט אלפאלפה

מאת: שירלי בר, מומחית ושפית לרואו פוד
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

סלט אלפאלפה

זמן הכנה: 10 דקות

המצרכים לסלט:
2 כוסות נבטי אלפאלפה
אחד וחצי כוסות כוסמת מונבטת*
1 אבוקדו חתוך לרצועות
½ מלפפון חתוך קטן
1 גבעול סלרי חתוך קטן
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
ערבבו היטב את כל מצרכי הסלט בקערה.

המצרכים לרוטב:
 כוס מיץ תפוזים
1 כף רוטב סויה טבעי אורגני
½ כוס חמאת שקדים
¼ כוס מיסו

אופן ההכנה:
ערבבו את כל מצרכי הרוטב בבלנדר ושיפכו מעל לסלט אלפאלפה.
* את הכוסמת מנביטים על ידי השרייה במים למשך 8-6 שעות, ולאחר מכן שוטפים היטב ומסננים.
מהר מאוד תתחילו לראות את "הזנבות" שלהם.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו