Liat_Fly
Liat_Fly

סורבה אסאי

מאת: אביטל סבג שפית ומומחית לרפואה טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

גם מנה ראשונה ויכול להיות גם קינוח נפלא!

המצרכים הדרושים לכמות של 10 סועדים:

בלנדר חזק עם מיתקן של 2 ליטר
2 מנגו בשלים
4 בננות
כף שמן קוקוס
2 חבילות אסאי
20 קרחונים
כפית פולי קקאו טחונים אורגנים
חצי כוס קאשיו טחונים גס
2 כפות סירופ מייפל

אופן ההכנה:

מסירים את קליפת המנגו והבננה, מוסיפים את כל המוצרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. בהגשה מפזרים קאשיו טחון גס מעל כל מנה

סורבה אסאי

למתחם לשינוי, מקום בו מתקיימות סדנאות ,שיעורים ואירועים פרטיים

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו