סורבה אסאי
מאת: אביטל סבג שפית ומומחית לרפואה טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
גם מנה ראשונה ויכול להיות גם קינוח נפלא!
המצרכים הדרושים לכמות של 10 סועדים:
בלנדר חזק עם מיתקן של 2 ליטר
2 מנגו בשלים
4 בננות
כף שמן קוקוס
2 חבילות אסאי
20 קרחונים
כפית פולי קקאו טחונים אורגנים
חצי כוס קאשיו טחונים גס
2 כפות סירופ מייפל
אופן ההכנה:
מסירים את קליפת המנגו והבננה, מוסיפים את כל המוצרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק. בהגשה מפזרים קאשיו טחון גס מעל כל מנה
למתחם לשינוי, מקום בו מתקיימות סדנאות ,שיעורים ואירועים פרטיים