Jeliat_Fly
LiveWell_Fly

סופלה שוקולד מלכותי דל פחמימה ללא גלוטן

מאת: - תוכנית המלוכה
גרסה טעימה, בריאה וקלה מאוד להכנה של סופלה שוקולד דל פחמימה ב-10 דקות הכנה

סופלה שוקולד. צילום: אביבית אבירם - תכנית המלוכה

Jeliat_In

המילה סופלה תמיד העלתה בי זיכרונות קולינריים נחשקים!

רק מה, תמיד הבהב במוחי שכל קינוח מושחת שכזה עלול במיידית להשפיע לרעה על מחוגי המשקל מעלה!

הסופלה הבא משלב מרכיבים השומרים על רמת סוכר / אינסולין נמוכים (2 קודים מדעיים המבטיחים ירידה במשקל ועל פי הם מבוססים כל המתכונים בתכנית המלוכה).

הם עובדים גם חזק על דופמין גבוה בגוף שלנו – הורמון הקסם המשפיע על מצב הרוח, החיות והחיוניות.

נסו ושתפו אותי איך יצא.

למתכוני קינוחים נוספים המיועדים להרזיה על פי תכנית המלוכה:

קינוח שוקולד מלכותי

כדורים מלכותיים של קוקוס ושקדים

פאי תפוחים מלכותי בטעם של פעם

מתכון סופלה שוקולד מלכותי

מצרכים ל-6-8 מנות, תלוי בגודל התבניות לסופלה בהן תשתמשו

(ניתן להשתמש בתבניות חד פעמיות)

מעט שמן קוקוס

חבילה של שוקולד מריר 70% (200 גרם)

מעט סוכר קנים (כ-2 כפות לפידור התבנית)

כוס חלב סויה

כף וחצי קורנפלור

3 חלבונים + 2 חלמונים – עדיף מביצי חופש אורגניות

4 וחצי כפות סירופ אגבה

הוראות הכנה:

מורחים את התבניות במעט שמן קוקוס ומפדרים במעט סוכר קנים.

שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה

בסיר מביאים לרתיחה חלב וקורנפלור תוך כדי ערבוב מתמיד על אש נמוכה עד להסמכה.

שופכים את החלב על השוקולד, ממתינים דקה, ומערבבים לאיחוד.

מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

במיקסר מקציפים את החלבונים עם סירופ אגבה עד לקבלת קצף יציב.

מקפלים 1/3 מהקצף לתערובת השוקולד עד להטמעה וחוזרים על הפעולה עם היתרה.

מעבירים לתבניות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות למשך 12-15 דקות. חשוב להקפיד על זמני האפיה.

את הסופלה ניתן להגיש גם כשהוא קר. בעיניי הוא משתבח אחרי לילה במקרר – טעים בצורה מפתיעה!!!

לפרטים נוספים על תכנית המלוכה של אביבית אבירם וספר 100 המתכונים בשיטת המלוכה לחצו כאן.

צרו קשר עם אביבית אבירם



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו