מתכון לפוקאצ'ה איטלקית עם ענבים וללא גלוטן
מאת: OIG
- חברת OIG שיווק והפצה בע"מ
בואו לראות את השף אייל פינקלשטיין מכין את הפוקאצ'ה המפנקת והיפהפה הזו.
כל מה שתצטרכו כדי להכין אחת כזו גם במטבח שלכם זה:
קילו קמח ללא גלוטן קאפוטו
500 מ"ל מים
300 גרם יוגורט 5%
14 גרם שמרים יבשים
כפית מלח
80 גרם שמן זית
3 כפות חומץ בלסאמי
וכוס ענבים לבנים ואדומים
למתכוני בריאות נוספים ללא גלוטן:
אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר מים, יוגורט, שמן זית, שמרים ומלח.
מוסיפים את הקמח לאט לאט עד קבלת בצק אחיד.
הבצק דביק וזה בסדר.
מניחים להתפחה מכוסה 4 שעות.
מניחים את הבצק על נייר אפייה משומן ומרדדים בידיים משומנות מעט לגודל התבנית מכסים להתפחה נוספת.
מחממים תנור ל-220 מעלות.
את הענבים חוצים ומשרים בחומץ הבלסאמי לשעה.
משבצים בבצק ואופים עד הזהבה.
עכשיו ראו איך עושים זאת כאן:
צרו קשר עם OIG