מרק קולורבי
מאת: לאה בן-דור
זמן קריאה: < 1 דקה
הכנה:
1. שלושה קולורבים מקולפים וחתוכים לרצועות (כמו צ'יפס) ברוויחה עם שמן זית וקמח נטול גלוטן (קאסווה או קמח תירס).
2. מטגנים בצל קצוץ ושום כתוש עד להזהבה קלה.
3. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ואת הקולורבי ומערבבים.
4. מוסיפים 4-5 כוסות מים/ ציר ירקות ומביאים לרתיחה ומבשלים כשעה.
5. לתיבול ניתן להוסיף: כורכום, מלח, פלפל לבן, סוכר ענבים (המרק צריך להיות טיפה מתקתק).
6. להגיש עם פטרוזיליה קצוצה.