מרק סלק
מצרכים:
1 אריזה סלקים מבושלים טעם הטבע
2 גזרים, קלופים
1 בצל, קלוף
1 כף שמן זית
2 ליטר מים רותחים
1 כף אבקת מרק
מלח ופלפל שחור
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה:
-מגרדים את הסלקים על פומפייה ומעבירים לסיר המרק.
-מגרדים את הבצל והגזר ומעבירים גם אותם לסיר.
-מוסיפים כף שמן זית ומטגנים עד שהגזרים מתחילים להתרכך. בערך 8-10 דקות.
-מוסיפים מים רותחים, אבקת מרק, מלח, פלפל ורסק עגבניות ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהגזרים רכים לגמרי.
-מגישים חם
המתכון באדיבות שטראוס טעם הטבע.