מקרון קוקוס בשני צבעים
מקרון קוקוס בשני צבעים
המצרכים:
כ-40 עוגיות
3 כוסות קוקוס יבש
1 כוס קמח שקדים או שאריות מחלב שקדים
כוס סירופ אגבה או דבש
⅓ כוס חמאת שקדים
1 כפית וניל
½ כפית מלח
• בשביל המקרונים החומים: ½-1 כוס קקאו לפי החוזק הרצוי
אופן ההכנה:
1. לאחד את כל המרכיבים חוץ מהקקאו במעבד מזון או בקערה בעזרת כף עץ
2. ליצור עוגיות מחצי מכמות העיסה, מותר להיות יצירתיים עם הצורה…
3. להוסיף את הקקאו לחצי השני של העיסה וליצור גם ממנו עוגיות
4. את העוגיות להניח על ניר טפלקס ולייבש 8 שעות בחום של 40 מעלות
5. להוריד את העוגיות מניר הטפלקס, להניחם על רשת ולייבש עוד 3-4 שעות
6. יותר זמן במייבש = עוגיות יבשות יותר, פחות זמן במייבש = עוגיות רכות ורטובות יותר
מתוך הספר איך אומרים raw food בעברית?
אתהספר ניתן להזמין במייל:
hebrewraw@gmail.com
או דרך הדף בפייסבוק
או בטלפון: 04-9902254 (רות)