עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך Bara Night | ברא נייט תכנית המלוכה טורבו לחיטוב וירידה במשקל Digest Support קרקר שיפון וקרקר חיטה מלאה מרכיבים טבעיים בדיקת אולטרסאונד CIMT + כבד שומני אסכרקס בנוסף אולי תאהב/י לביבות אפויות של בטטה ודלעת עם טחינה הפטרייה שמאזנת את הגוף בעידן של חרדה וחוסר שינה חשבתם שזה בריא? הסדנה שגילתה לנו איפה באמת מסתתר הסוכר רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו