עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך שחרור מהתמכרויות ואכילה רגשית משקה ארוניה ברי אורגני טהור Bara roga | ברא רוגע טיפול באמצעות רפואת תדרים קורס אימון רגשי בשיטת ORB Digest Support בנוסף אולי תאהב/י הסיבה המרכזית שבגללה את לא יורדת במשקל בגיל המעבר מתכון וידיאו: כך מכינים כרוב כבוש מחולת סרטן למומחית תזונה מובילה - המסע המדהים של קים גפסון רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו