מיץ כרוב
ויטמין U, מרכיב מיוחד בכרוב, יעיל מאוד בשמירה על הממברנות העדינות במערכת העיכול. לכן, אכילה של כרוב תורמת לשמירה על בטן בריאה.
מצרכים
בטטה 80 גרם / כרוב 160 גרם
אגסים 240 גרם
אופן הכנה
- חתכו את האגסים לשניים וחלקו אותן ל-6 חלקים, בלי לקלף. חתכו את הכרוב והבטטה לחתיכות קטנות בגודל 4 ס"מ.
- הכניסו את הבטטה, הכרוב והאגסים למסחטת המיצים והפעילו אותה.
טיפ – אפשר להשתמש בבטטות יחד עם הקליפה, אם שוטפים אותה היטב.