מיץ ירקות עלים וענפים ירוקים
- חתכו את המצרכים לחתיכות קטנות בגודל 3-4 ס"מ.
- אחרי שהוספתם את כל המצרכים הרצויים למסחטה, לחצו על כפתור Juice extraction/on כשאתם מוכנים להתחיל.
- אם המצרכים לא נדחפים כראוי או מסתובבים סביב החלק הפנימי של המסחטה, שנו כיוון ל-2-3 שניות ואז הכניסו אותם בסיבוב רגיל.
- הניחו כוס מיץ בפתח מכסה המיץ ופתחו את המכסה כדי לשפוך את המיץ אל הכוס.
טיפ: במקרה של ירקות מסוימים (כמו קייל. תרד, נבט חיטה, כרישה, סלרי וכדומה) הסיבים עלולים להיות חזקים וקשים והמסחטה תתקשה להוציא מהם מיץ או שהם יסתבכו סביב החלק הפנימי של המכונה ולכן אנחנו ממליצים לחתוך אותם לחתיכות בגודל 3-4 ס"מ כדי לקבל את התוצאה המיטבית.
אתם מוזמנים לקבל במתנה חוברת מתכונים מנצחים למיצים. הקליקו והחוברת בדרך לתיבה שלכם.