LiveWell_Fly
Bari15_Fly

מאפינס בננה ופקאן

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

מאפינס בננה ופקאן

חומרים:

¼ כוס חמאת בוטנים ללא סוכר ותוספים מיותרים

¼ כוס סילאן טבעי ללא סוכר ותוספים מיותרים

2 חופנים חצאי פקאנים (לא שבורים)

½ כוס תמרים קצוצים גס

כוס קמח כוסמין מלא

2 בננות פרוסות לעיגולים

מיץ מתפוז בינוני (טיפה יותר מ- 1/4 כוס)

כפית סודה לשתיה

 הכנה:

מערבבים חמאת בוטנים, סילאן, פקאנים ובננות

מוסיפים קמח וסודה לשתיה ומערבבים טוב

מוסיפים מיץ תפוזים ומערבבים שוב

מחממים תנור ל- 180 מעלות. יוצקים לתבנית מאפינס או תבניות סיליקון קטנות

ומכניסים לתנור ל-20 דקות

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו