מאפה קינואה ואגוזי קשיו
מאת: נטע שפורן, נטורופטית
זמן קריאה: < 1 דקה
מאפה קינואה ואגוזי קשיו
רכיבים:
1כוס קינואה
2 כוסות מים
450 גרם טופו רך מפורר
1 כוס אגוזי קשיו קצוצים
1 גזר מגורד
1 בצל קצוץ
4 כפות רוטב סויה
4 כפות טחינה גולמית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
לשטוף את הקינואה היטב ולנקז מנוזלים.
לשים את הקינואה בסיר עם מים, לכסות ולהביא לרתיחה.
להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה כ- 20 דקות עד שהמים נספגים.
לשים את יתר החומרים בקערה גדולה וכשהקינואה מוכנה לסנן ולהוסיף לקערה ולערבב היטב .
להעביר את התערובת לתבנית אפייה משומנת. לאפות במשך 45 דקות בחום בינוני.
לדף הפייסבוק של נטע