LiveWell_Fly
Bari15_Fly

לביבות בטטה אפויות

מאת: טליה לוין, יועצת בריאות הוליסטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

המצרכים:

4-5 בטטות, לא קלופות (כ-450 גר')
1 בצל בגודל בינוני
חצי צרור פטרוזיליה
1 ביצה אורגנית
2 כפות קמח כוסמין
מעט פלפל שחור
קורט מלח הימאליה
1 כפית קינמון

לביבות בטטה אפויות - צילום: טליה לוין

לביבות בטטה אפויות – צילום: טליה לוין

אופן ההכנה:

חממו תנור לחום של 200 מעלות. גרדו את הבטטות בפומפיה עבה. חתכו את הבצל דק וקצצו את הפטרוזיליה. ערבבו היטב את כל הרכיבים בקערה. השתמשו בכף להעברת הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפיה, תוך יצירת לביבות. אפו במשך 15-20 דקות. הפכו את הלביבות ואפו ל-10 דקות נוספות, עד שהן משחימות ונהיות קריספי בשני הצדדים.

הגישו חמות. אפשר לקשט עם אבוקדו, טחינה ביתית, או שמן זית.

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו