לביבות בטטה אפויות
מאת: טליה לוין, יועצת בריאות הוליסטית
זמן קריאה: < 1 דקה
המצרכים:
4-5 בטטות, לא קלופות (כ-450 גר')
1 בצל בגודל בינוני
חצי צרור פטרוזיליה
1 ביצה אורגנית
2 כפות קמח כוסמין
מעט פלפל שחור
קורט מלח הימאליה
1 כפית קינמון
אופן ההכנה:
חממו תנור לחום של 200 מעלות. גרדו את הבטטות בפומפיה עבה. חתכו את הבצל דק וקצצו את הפטרוזיליה. ערבבו היטב את כל הרכיבים בקערה. השתמשו בכף להעברת הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפיה, תוך יצירת לביבות. אפו במשך 15-20 דקות. הפכו את הלביבות ואפו ל-10 דקות נוספות, עד שהן משחימות ונהיות קריספי בשני הצדדים.
הגישו חמות. אפשר לקשט עם אבוקדו, טחינה ביתית, או שמן זית.