כמו פאי - תפוחים ואגסים אפויים בקינמון
מרכיבים למנה זוגית
2 תפוחים מסוג שאוהבים (עדיף מתוקים)
אגס
חצי כפית אבקת קינמון
כף שמן קוקוס
חצי כפית תמצית וניל
קורט מלח הימליה
חצי כפית סוכר קוקוס – לא חובה
אפשר לקשט עם פתיתי קוקוס, צימוקים, קשיו, אגוזי מלך, פקאנים, שקדים ועוד
אופן ההכנה:
חוצים את התפוחים והאגס לחצאים/ רבעים (משאירים את הקליפה)
מסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, כשהקליפה למטה
מברישים במעט שמן קוקוס נוזלי
מפזרים את התבלינים באופן אחיד
אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות למשך 20-30 דקות או עד להתרככות הפירות
מוציאים מהתנור, מניחים בצלחת הגשה ומקשטים בתוספות שאוהבים