SmartKish_Fly
Jeliat_Fly

ירקות מתוקים אפויים

מאת: עדי סוקול קצירי, מאמנת תזונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

ירקות מתוקים אפויים

תוספת נפלאה ומהירה של ירקות כתומים מתוקים. כך מפחיתים את ה- Craving למתוק…

 
רכיבים (ל- 6 מנות):

6 בטטות שלמות קטנות עם הקליפה (שטופות)

 

דלעת גדולה פרוסה לפלחים (בצורת סירות) עם הקליפה והגרעינים

 

6 גזרים שלמים קטנים עם הקליפה

 

4 כרישות

 

4 קישואים עגולים – קוטמים את הקצה, פורסים לרוחב ועושים חתך של צלב בבשר הקישוא.

 

2 שומר זכר (הרזה יותר ומאופיין ביותר סיבים) פרוס ל- 4

 

כמה ראשי שום שלמים

 

תבלון: שמן זית, כף שמן קוקוס, מלח הימאליה, פלפל שחור טחון, רוזמרין, תימין, גרעיני כוסברה שלמים, מעט יין לבן

 אופן הכנה:
1. מחממים תנור לחום של 100 מעלות למשך 10 דקות

 

2. לתבנית רחבה מוסיפים את הירקות השלמים על גבי נייר אפייה ובוזקים מעל שמן זית, כף שמן קוקוס ואת התבלינים והיין הלבן.

 

3. אופים עד להזהבה

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו