Bari15_Fly
LiveWell_Fly

טופו מוקפץ עם פטריות ונבטים

מאת: ד״ר יעל מצליח, קליניקה - Ph.D ,N.D, חוקרת אפיגנטיקה, מומחית ברפואה סינית ונטורופתיה
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון מצוין של קוביות טופו, נבטים סינים ופטריות פורטבלו ברוטב חריף-מתוק

טופו מוקפץ עם פטריות ונבטים. צילום: pexels

Bari15_In

גם אם אינכם צמחונים, יש יתרונות רבים לשילוב של טופו בתזונה.

לחצו כאן למאמר אודות יתרונותיו של הטופו

אבל – כדי להתאהב בטופו, כדאי מאוד למצוא את המתכונים הנכונים והטעימים במיוחד.

כזה הוא בדיוק המתכון הבא…

למתכוני טופו קודמים שעלו באתר:

ממרחי טופו ביתיים במגוון טעמים

סטייק טופו מ-4 מצרכים בלבד

חריימה טופו

מתכון לטופו מוקפץ עם פטריות ונבטים

מצרכים:

150 גרם טופו

חבילת נבטים סינים עבים

כף שמן זית

כף סילאן תמרים אורגני ללא סוכר

3 פרוסות ג'ינג'ר טרי

3 שיני שום

כף סויה דלת נתרן

חבילת פטריות פורטבלו

3 יחידות פלפל צ'ילי חריף

10 חצאי אגוז פקאן

הוראות הכנה:

חותכים את הטופו לקוביות, שוטפים מעל מסננת את הנבטים והפטריות (בנפרד), קוצצים את השום וחותכים את הפטריות לרבעים.

מקפיצים בווק עם כף שמן זית את השום ופרוסות הג'ינג'ר.

מוסיפים את קוביות הטופו וממשיכים להקפיץ עד להשחמה.

מוסיפים את הפטריות וממשיכים להקפיץ.

כעבור דקה מוסיפים את הנבטים וממשיכים להקפיץ לדקה נוספת.

מוסיפים את פלפל הצ'ילי ומכבים את הלהבה.

מתבלים בסויה ובסילאן ומקשטים עם אגוזי הפקאן.

 

 

צרו קשר עם ד"ר יעל מצליח, קליניקה



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו