LiveWell_Fly
Bari15_Fly

טופו ברוטב מתוק-חריף על מצע של אורז בר

מאת: המתכון באדיבות רויטל אדמוני
זמן קריאה: < 1 דקה
מנה עיקרית, חגיגית וטעימה על בסיס טופו

תבשיל חריף-מתוק של טופו ואורז בר. צילום: אייל קרן

Bari15_In

העניין עם טופו הוא שצריך לדעת לשדך לו את הטעמים הנכונים…

כשעושים את זה נכון, מייצרים מנה שאי אפשר לעמוד בפניה.

כזו היא המנה הבאה של רויטל אדמוני.

לא מאמינים שהילדים שלכם יסכימו לטעום טופו?

מוזמנים להרצאה של רויטל אדמוני "לשכנע את הילדים לאכול בריא ולאהוב את זה!" שתתקיים ביום שישי  ה-25.11 בכנס אוכלים בריא 13.

מתכוני בריאות נוספים על בסיס טופו:

לוביה, טופו ובטטות

סטייק טופו מ-4 מצרכים בלבד

חריימה טופו

מתכון לטופו ברוטב מתוק-חריף על מצע של אורז בר

חומרים:

כוס אורז בר

10 כפות חומץ תפוחים

10 כפות סירופ אגבה

חצי כוס צ'ילי מתוק

כף שום כתוש

חבילת טופו רך (לא טופו משי)

חצי כוס טחינה גולמית

כף מלח אטלנטי

הוראות הכנה:

מרתיחים בסיר 6 כוסות מים ומוסיפים את האורז.

מבשלים עד ריכוך.

מחממים במחבת, על אש קטנה, את האגבה והחומץ, למשך 5 דקות.

מוסיפים את הצ'ילי, הטופו, השום, המלח והטחינה.

מערבבים היטב למשך כ-10 דקות.

מסדרים את אורז הבר על הצלחת ומעליו תבשיל הטופו

מנה מנצחת של טופו ברוטב חריף-מתוק על מצע של אורז בר. צילום: אייל קרן

מנה מנצחת של טופו ברוטב חריף-מתוק על מצע של אורז בר. צילום: אייל קרן

לגולשי EatWell מחיר מיוחד ברכישת כרטיסים להרצאה של רויטל אדמוני – 40 ש"ח בלבד, במקום 50 ש"ח.

למימוש ההטבה כנסו לאוכלים בריא 13 והקלידו בעת הזמנת הכרטיסים את קוד הקופון: 1313

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו