Bari15_Fly
LiveWell_Fly

חטיף אגוזים ופצפוצים מלוח

מאת: פאולה רוזנברג - מומחית לרפואה טבעית, מטפלת, מרצה ומנחת סדנאות
זמן קריאה: < 1 דקה

חטיף אגוזים ופצפוצים מלוח

Bari15_In

המרכיבים:

2 כוסות (300 גרם) תערובת אגוזים וזרעים: פקאן, אגוזי מלך,
שקדים, זרעי שומשום, קצח, גרעיני דלעת וגרעיני חמנייה
4 חלבוני ביצה
2 כפות (40 מ"ל) טחינה גולמית
חצי כוס (30 גרם) פצפוצי אורז
רבע כוס (50 גרם) שיבולת שועל דקה
רבע כוס (50 גרם) קמח שיבולת שועל
רבע (50 מ"ל) כוס שמן זית

תבלינים:

2 כפיות זעתר
1 שן שום כתושה
רבע כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית מלח ים
רבע כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. גורסים מעט את תערובת האגוזים.

2. מערבבים עם מזלג את החלבונים עם הטחינה
ומוסיפים את האגוזים, פצפוצי האורז, התבלינים,
שיבולת השועל והקמח.

3. מרפדים תבנית פיירקס מרובעת בנייר אפייה משומן.
משטחים את התערובת ומהדקים בחוזקה.

4. חותכים את התערובת לריבועים או משולשים.

5. אופים ב-180 מעלות כ-25 דקות, עד הזהבה.
מצננים ושומרים בכלי אטום.

פאולה רוזנברג – מומחית לרפואה טבעית, מטפלת, מרצה ומנחת סדנאות

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו