Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

מתכון - גרנולה ביתית קארנצ'ית ללא סוכר

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
גרנולה תמיד כיף להכין, לאכול ולקבל במתנה. במיוחד גרנולה ללא סוכר, עשירה בדברים טובים ומשמחים

צילום: unsplash גרנולה ללא סוכר, מתכון של אפרת כהן

Jeliat_In

הרכיבים (20 מנות)

אופן ההכנה

1. מערבבים בתבנית אפיה שמן קוקוס סילאן ושיבולת שועל.

2. אופים בחום של 160 מעלות כחצי שעה ומערבבים מדי פעם.

3. מוסיפים את שאר הרכיבים חוץ מזרעי הפשתן, הצנוברים והצימוקים וממשיכים לאפות עוד 10 דקות.

4. מוציאים מהתנור ומוסיפים זרעי פשתן, צנוברים וצימוקים.

5. מצננים ושומרים בצנצנת זכוכית במקרר.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו