גבינה בולגרית על בסיס אגוזי מקדמיה
זמן הכנה: 15 דקות (לפני תהליך ההמתנה)
כלים נדרשים: בלנדר, שקית בד או בד גבינה, מסננת, רינג אישי
המצרכים הדרושים:
2 כוסות אגוזי מקדמיה שהושרו 4 שעות לפחות
1 כוס מים
1 וחצי כפיות אסידופולוס (ניתן לרכוש בבתי טבע)
אופן ההכנה:
הכניסו את המצרכים לבלנדר וערבבו היטב. את המחית שהתקבלה.
שיפכו לתוך הבד גבינה והניחו את הבד בתוך המסננת.
תקפלו מכל הצדדים את בד הגבינה על מנת שהמחית תתכסה לחלוטין – ממש כמו "חבילה". כעט הניחו מלמעלה צנצנת מלאה במים כך שהכובד שלה יוכל לסייע לגבינה לנקז את הנוזלים דרך המסננת. הניחו במקום חמים – אך לא חמים מידי למשך יומיים (48 שעות).
כאשר התהליך הסתיים, הוסיפו לגבינה:
2 כפות שימרי בירה
חצי כפית מלח
כפית מיץ לימון סחוט טרי
וערבבו היטב ידנית.
כעט הכניסו הגבינה שהתקבלה לרינג, הניחו במקרר למשך 2-1 שעות להתקרר, והסירו את הרינג.
הגישו ושיהיה לכם בתיאבון!