SmartKish_Fly
Bari15_Fly

בטטות ברוזמרין ושום

מאת: זהר לוסטיגר בשן
זמן קריאה: < 1 דקה

צילום: 123RF

Jeliat_In

מתכון קליל ומנצח מתוך ספר הבישול "סיפור בריא"

אני אוהבת המון רוזמרין, שגדל אצלי בגינה, בבטטות שלי, אבל אתם מוזמנים להפחית או להוסיף, כרצונכם. 

3 בטטות קטנות חתוכות לרצועות (עם הקליפה)
3  כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסות
3  כפיות רוזמרין טרי קצוץ מעט מלח גס 

מחממים את התנור לחום גבוה מאוד (200 מעלות) מניחים את פרוסות הבטטה בתבנית בשכבה אחת, מפזרים עליהן את כל יתר המרכיבים ומערבבים (עם הידיים) כדי שכל הפרוסות  יתכסו היטב.  אופים כ-30 דקות.

זהר לוסטיגר-בשן Ms.C ; מוסמכת שפית טבעית ( (Whole Foods Natural Chef ,
מה- IET (Institute of Educational Therapy) בסנטה קרוז, קליפורניה. בעלת תואר שני ברפואה סינית מ-ACTCM (American College Of Traditional Chinese Medicine)   בסן פרנסיסקו .

פייסבוק: "זהר סדנאות בישול צמחוני בריא"

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו