Jeliat_Fly
Bari15_Fly

ארטיק אבוקדו לימון

מתכון קל הכנה, מומלץ להכינו יחד עם הילדים בבילוי משותף בחופשת הקיץ, וליהנות מארטיק מתוק, טעים ומרענן, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו

קרטיב אבוקדו. צילום: הדס ניצן

Jeliat_In

לרגל יום הגלידה הבינלאומי, שמצוין מידי שנה בפתיחת עונת הקיץ ב- 1/7, ולרגל החופש הגדול אפשר להתרענן עם מתכון קייצי ומרענן לארטיק הכי מקורי שיש – ארטיק אבוקדו לימון.

מצרכים:

2 אבוקדו בשלים מסוג "אבוקדו גרנות"

1 מיכל יוגורט 500 גרם

1/2 חצי לימון

4 כפות סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. מרוקנים את התוכן של שני האבוקדו הבשלים לתוך בלנדר. מוסיפים את מיכל היוגורט וסוחטים פנימה סוחטים חצי לימון.
  2. מוסיפים לתערובת 4 כפות סוכר וטוחנים את הכל.
  3. יוצקים את התערובת לתבניות להכנת קרטיבים ומקפיאים למשך לילה.
  4. מגישים צונן וקור ונהנים!

 

המתכון באדיבות חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של תוצרת פירות וירקות טריים בהם מותג "אבוקדו גרנות".

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו