אנטיפסטי סלק, גזר ומרווה
מאת: תום מטבח משמח
זמן קריאה: < 1 דקה
אנטיפסטי צבעוני, מזין וייחודי
מרכיבים
- ראש שום
- 5-6 ענפי מרווה
- 10 גזרים
- 8 סלקים
- שמן זית
- מלח ופלפל
הוראות הכנה
- את הגזרים והסלקים לקלוף ולחתוך למקלות בינוניים.
- להפריד ראש שום לשיניים בלי לקילוף.
- לערבב הכל בקערה עם עלי המרווה.
- לחמם תנור לחום בינוני, לצפות תבנית בנייר אפיה
- לשטח את תערובת הירקות בשכבה אחת, על גבי התבנית
- לאפות כשעה, עד שהירקות מתרככים קלות למרקם נגיס.
כותבת המתכון: תום מטבח משמח – שיעורים קורסים וסדנאות בישול בריא