איך מכינים לחם מחמצת (והאם זה כדאי)?
מאת: בתיה אלימלך דיאטנית סוכרת
- ייעוץ תזונתי מותאם אישית לאיזון טוב יותר של ערכי הסוכר ולאיכות חיים מיטבית
בסרטון הבא בתיה אלימלך מנחה אתכם צעד אחר צעד בהכנת לחם מחמצת ומסבירה מהם היתרונות והחסרונות באכילתו, כולל דגשים מיוחדים לחולי סוכרת.
למתכונים נוספים ללחמים בריאים:
רוצים להרשם לסדנת הבישול הדיגיטלית של בתיה אלימלך עבור סוכרתיים?
השאירו את פרטיכם בטופס מטה לפרטים נוספים.
צרו קשר עם בתיה אלימלך דיאטנית סוכרת