GOODMUV_Fly
Spirulife_Shocomaca_fly

אוכלים בריא 3- כנס תזונה ובישול בריא

יומיים של הרצאות בנושא תזונה בריאה, סדנאות בישול בריא, דוכני מכירה, מסעדת בריאות והפתעות נוספות... תיאטרון גבעתיים, יום חמישי, 26.5.11, 17:00-22:30, יום שישי, 27.5.11, 08:30-16:00. עלות כל הרצאה או סדנת בישול 45 ש"ח ובהרשמה מוקדמת עד ה-5.5.11 35 ש"ח. הבטיחו מקומכם מראש! מספר מקומות מוגבל! לרכישת כרטיסים: 03-7325340
Barimax_Calcimax_IN

ממשיכים את המסורת!
כנס התזונה היחיד המשלב הרצאות מומחים לצד סדנאות מעשיות לבישול בריא
 

לנוכח ההצלחה של "אוכלים בריא 1" ו"אוכלים בריא 2" ממשיכה הוצאת ספרי הבריאות "פוקוס" ביחד עם פורטל התזונה Eatwell במסורת "אוכלים בריא"- כנס התזונה והבישול הבריא, והשנה במתכונת מורחבת בת שתי ימים. הכנס יערך בין התאריכים 26-27 במאי בתיאטרון גבעתיים. שעות הכנס: יום חמישי, 26.05, 22:30-17:00, יום שישי, 27.05, 16:00-08:30.

 

 

אוכלים בריא זהו הכנס היחיד בארץ המשלב הרצאות על תזונה לצד סדנאות מעשיות של בישול בריא ומציג תכנים לא ממומנים. הצלחת הכנסים הקודמים התבססה על שני מרכיבים עיקריים – שיתוף פעולה מפרה עם בכירי המומחים בישראל בתחום התזונה לצד היכרות מעמיקה עם ציבור שוחרי הבריאות בארץ, ואכן הקהל הצביע ברגליים וכל הכרטיסים להרצאות וסדנאות הבישול בכנסים הקודמים אזלו מראש.

המעבר לתזונה בריאה אינו עוד טרנד חולף, יותר ויותר אנשים מהמיינסטרים הישראלי מחפשים מוצרים בריאים יותר על מדפי הסופרמרקטים. נתון זה מוכר היטב לתעשייה והיא מגיבה בהתאם. אך יש לזכור שהיכולת לבחור מזון בריא מחייבת ידע ולימוד מעמיק. הכנס "אוכלים בריא" נוצר מתוך כוונה להביא לקהל הרחב ידע איכותי ואמין שלא נולד מתוך האינטרסים של החברות המסחריות.

השנה ניסינו לגעת בנושאים חדשים שלא דנו בהם בכנסים הקודמים וצירפנו גם מרצים חדשים. אנו מקווים שתלמדו ותעשירו את ידיעותכם בתחום התזונה ואף תרכשו כלים מעשיים חדשים.

מה בתוכנית השנה?

  • מיתוס החלב – טוב או רע? 

    מרצה: ד"ר דן קרת (.M.D) דוקטור לרפואה ולנטורופתיה.

    ד"ר קרת ידון בשאלה האם חלב באמת נחוץ לבריאותנו ומה לא בריא בו, מה תפקידו ו"תרומתו" למחלות הפוקדות אותנו ואילו מוצרי חלב עדיפים יותר ואילו פחות

  • כיצד מזונות תמימים הורסים את בריאותנו?

    מרצה: ד"ר עדיאל תל-אורן (M.D.) (D.C) (CCN) (DABFM).
אנשים רבים סובלים מבעיות בריאותיות, פיזיות ונפשיות כתוצאה מתגובות שליליות למזון שהם אוכלים. ד"ר תל אורן ידבר על הסיבות הפיזיולוגיות והחברתיות להתהוות תגובות אלה ועל הדרכים לטפל בהם ואף למנוע אותם

 

 

נלמד מהם תוספי תזונה – ויטמינים, מינרלים, שמני אומגה, חלבונים, אנזימים ועוד. נלמד מה מאפיין מולטי-ויטמין טוב, מה ההבדל בין ריכוז מרכיבי מזון באוכל לבין הריכוזים בתוספים ונבין מדוע תוספי התזונה חיוניים הן לאנשים בריאים והן לאנשים חולים, גם כאשר תזונתם נכונה

 

נלמד כיצד לתת לגוף את החומרים הנכונים שדרושים לו, בכמות ובאיכות, לצורך בנייה, למניעת מחלות ולריפוי. נקבל כלים כיצד להיות צרכנים נבונים – כיצד לדעת לקרוא תוויות מזון, על מה יש לשים דגש, ממה להתרחק, כיצד לבחור את המזונות הראויים ועוד

 

 

ההרצאה פונה לכל מי שרוצה להכיר את מגוון המזונות, שגדל ליד ביתו וחשיבותו לבריאות. נדבר על חשיבות הצריכה המקומית ועל מסורות האוכל של המקום בו אנו חיים ואוכלים

 

סדנאות בישול:

 

נספר את הסיפור של הלחם ונלמד כמה פשוט לאפות לחם שאור טרי, מזין ואיכותי, מקמחים מלאים. נקבל תשובה לשאלות כמו – איך בוחרים קמח? מתי כדאי לאכול לחם? מדוע להימנע משמרים? ועוד

 

 

 

נלמד על שמנים רוויים ובלתי רוויים ונופתע לגלות מיהם השמנים המועילים והחיוניים ומי המזיקים וההרסניים ונכין מאכלים מזינים וקלים להכנה

 

 

85% מהאוכלוסיה המערבית תרוויח מהימנעות מדגנים, גם אם הם מלאים ואורגניים, מדוע? בסדנה נבין מהו גלוטן, מהן השפעותיו המזיקות ומהי "תרומתו" למחלות כמו סכרת, השמנה, לחץ דם גבוה וסרטן ונכים מטעמים נטולי גלוטן

 

 

עלות כל הרצאה או סדנת בישול – 45 ₪
בהרשמה מוקדמת עד .20.5 – 35 ₪

הבטיחו מקומכם מראש
מספר המקומות מוגבל!
הכניסה למתחם הדוכנים – ללא תשלום.

לרכישת כרטיסים – תיאטרון גבעתיים:
03-7325340 שלוחה 2
רח' רמז 40 גבעתיים (דרך השלום פינת דרך יצחק רבין)

שעות פעילות הקופה:
ימים א'-ה': 09:00-13:00 , 15:30-20:00 יום ו': 09:00-13:00

 

חניה חינם לבאי הכנס בחניון "יעד" (צמוד לתיאטרון)
וגם בחניון בניין "פלאפון". מספר המקומות מוגבל.

תחבורה ציבורית – לנוחיותכם מספר קווי דן לתיאטרון גבעתיים:
מת"א- קווים 71,56,55,52,31,23,11 & מגבעתיים ורמת גן- קו 57

 

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו