אוזני המן במילוי פיסטוק ותפוחים
חומרים:
חומרים לבצק:
2 כוסות קמח מלא / כוסמין
חצי כוס אגוזי לוז טחונים דק
חצי כוס סוכר חום (אפשר גם רבע כוס)
3 כפות שמן זית
5 כפות רסק תפ"ע טבעי וללא תוספות
מעט קליפת לימון מגורדת
חומרים למילוי:
חצי כוס פיסטוק קלוף
1 תפ"ע ירוק מגורד
3-5 כפות סירופ מייפל אמיתית
מעט קינמון / מי ורדים / ג'ינג'ר מגורד/ קליפת תפוז
אופן ההכנה:
מתחילים בבצק – מניחים בקערה את כל החומרים, לשים היטב ומוסיפים מעט מים, תוך כדי לישה, עד שהבצק הופך לאחיד. מרדדים על משטח מקומח ויוצרים עיגולים בעזרת כוס.
המלית – טוחנים את חומרי המלית, לא מדי.
מניחים מעט מן המלית במרכזו של כל עיגול בצק, מקפלים את השוליים לצורה המסורתית של אוזני המן ומניחים בתבנית עם נייר אפיה. מכניסים לתנור מחומם מראש בחום בינוני ל – 20 דקות. חשוב לציין שכאשר מוציאים את האוזניים הם עדיין מעט רכים, הם יתקשו לאחר שיתקררו.


