GOODMUV_Fly
Briaa_Nov_Fly

קרקרים שילדים אוהבים מקמח קטניות בטוסטר

מאת: המתכון באדיבות סיון אופירי - פשוט לרדת במשקל
זמן קריאה: < 1 דקה
גרסה מזינה לקרקרים הקנויים: קרקר עשיר בחלבון, סיבים וברזל - בריא, טעים וקל להכנה בטוסטר

קרקרים מקמח קטניות בטוסטר. צילום: סיון אופירי

Barimax_Calcimax_IN

תשכחו מקרקרים תעשייתיים עם רשימת רכיבים אינסופית…

הקרקרים האלה עושים כבוד לקטניות, ומכינים אותם בתוך כמה דקות בטוסטר.

אחלה פתרון לנשנוש בריא, טעים ומזין לשלוח עם הילדים לבית הספר.

למתכוני קרקרים בריאים נוספים:

קרקר איטלקי וטבעוני ללא גלוטן

קרקרים פיקנטיים מאמרנט

קרקר אורז חום וקינואה

מתכון לקרקרים מקמח קטניות בטוסטר

מצרכים:

כף קמח אפונה

כף קמח סויה

2 כפות קמח דוחן

כף קמח עדשים כתומות

כף קמח סויה

חצי כפית מלח

כף זרעי פשתן

3/4 כפית אבקת אפיה

קורט בהרט

כף רסק עגבניות

כף שמן זית

1/3 כוס מים

שומשום (לפיזור מעל)

הוראות הכנה:

מערבבים את כל החומרים, מלבד השומשום, לעיסה חלקה, במרקם של חומוס רך.

אם העיסה סמיכה מדי – מוסיפים מעט מים.

מניחים בטוסטר נייר אפייה, מקפלים אותו לשניים ופותחים את הקיפול.

משטחים על חצי מהנייר את הבלילה בשכבה בעובי כמה מ"מ.

בוזקים מעט שומשום מעל, מכסים בחצי השני של נייר האפייה, סוגרים את הטוסטר ומחכים 4-5 דקות עד שמזהיב.

חותכים לריבועים ומניחים להצטנן מעט.

מה הבעיה עם הקרקרים התעשייתיים? סיון אופירי מסבירה כאן

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו