שייק תאנים וחלב שקדים
מאת: אפרת נבון כהן, נטורופתית ואירידולוגית
זמן קריאה: < 1 דקה
רכיבים ( 2 מנות):
300 מ"ל חלב שקדים אורגני
4 תאנים טריות חתוכות.
2 תמרים יבשים חתוכים.
2 כפות זרעי צ'יה
אפשריות לגיוון: זרעי וניל מחצי מקל וניל/ 2 כפות שבבי קוקוס/ כפית תחליף קפה (פיני, צ'יקו או במבו) מומס במעט מים רותחים- לקרר לפני הההוספה.
קוביות קרח לפי הטעם.
אופן ההכנה:
מערבלים את כל החומרים יחד בבלנדר, יוצקים לכוס גבוהה ומתפנקים…
ניתן לשים במקפיא מספר דקות לפני ההגשה כדי לקבל מנה קרה יותר המתאימה לימות הקיץ החמים.