אטריות שעועית עם קוקוס וציפורן
מאת: עדן פלד, פסיכותרפיה הוליסטית, נטורופתיה והרבליזם קליני
זמן קריאה: < 1 דקה
אטריות שעושית עם קוקוס וציפורן
מצרכים:
קרם קוקוס – פחית או קרטון
שתי כפות שמן זית
חמישה מסמרי ציפורן לסיר בינוני
חבילת אטריות שעועית
ירקות : קולורבי, גזר, עגבניה, בצל, שום ירוק, עלי בוק צ'וי, גמבת רמירו מתוקה
שורש כורכום טרי
מלח סלעים
אבקת הל טחונה טרייה או חרצני הל
צ'ילי חריף גרוס
שתי כפות סילאן
רבע צרור כוסברה
פרחי כרובית גדולים במיוחד- מומלץ לא לפרקם.
רבע כוס חלב אגוזי לוז
ההכנה:
הקפצת הירקות במים כעשר דקות.
הוספת התבלינים ושמן הזית תוך כדי התהליך.
הוספת קרם הקוקוס לתהליך לקראת סיומו, ולאחר מכן, כשהנוזל חמים, להוסיף את אטריות השעועית לעוד חמש דקות.
ניתן להוסיף אגוזי מלך חיים בסיום על המנה.
בתאבון!
הירקות כולם אורגניים למהדרין