ממרח חציל קלוי עם פלפל אדום
מאת: חן שלום
זמן קריאה: < 1 דקה
ממרח חציל קלוי עם פלפל אדום
1 חציל פרוס לרצועות גסות (אפשר עם הקליפה)
2 פלפלים אדומים פרוסים לרצועות
1 בצל אדום פרוס
2-3 שיני שום
3 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל גרוס
אופן ההכנה
מכניסים את כל הירקות לתנור מחומם ל -200 מעלות, בוזקים את השמן ומפזרים פלפל ומלח.
אופים כ- 30 דקות,
טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר לעיסה גסה,
מגישים על ברוסקטה ( פרוסות לחם קלויות בתנור)
עם זיתים שחורים ליד וגם גבינת פטה (אופציה)
מעדן!!! תהנו