LiveWell_Fly
Jeliat_Fly

מרק דלעת

מאת: חן שלום
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

מרק דלעת קטיפתי


חומרים

1 בצל גדול פרוס
2-3 שיני שום
2 בטאטות בינוניות
כ-400  גר' דלעת
2 גזרים
1 ראש סלרי עם העלים
2-3 כפות שמן עבור הטיגון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כפית כורכום, 1/2 כפית פלפל אנגלי

 

אופן ההכנה

מטגנים בצל ושום, מכניסים לסיר גדול.
חותכים לקוביות גסות את כל הירקות, מוסיפים כ-3 ליטר מים, מבשלים על אש בינונית עד שכל הירקות מתרככות.
מורידים מהאש, מוצאים את כל העלים הירוקים , מכניסים מערבל ידני בתוך המרק  עד  לקבלת מרק קטיפתי.
מגישים בצלקת עם עלי פטרוזיליה קצוצה מעל.

 

חן שלום

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו