Spirulife_Shocomaca_fly
Triterra_Reishi_fly

מרק לבן עדין

מאת: איילת בוקר נוה תזונאית טבעית ומנחה סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
Focus_10_IN

חומרים:

2  בצלים פרוסים לחצאי טבעות
2  כפות שמן זית
2  תפ"א קלופים ופרוסים לקוביות גדולות
1  שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות
חצי ק"ג תפ"א ירושלמי קלוף ופרוס גס
1  כוס פרחי כרובית נקיים
10 כוסות מים
4  כפות "שקדיה" (טחינה משקדים)
מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקאט

אופן הכנה:

"מטגנים" את הבצל טיגון הפוך – במים ורק בסוף במעט שמן זית. מוסיפים את כל הירקות והמים ומבשלים עד לריכוך תפוחי האדמה. מוסיפים תבלינים ו"שקדיה" וטוחנים בבלנדר ידני.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו