פאי תפוחים raw
מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
פאי תפוחים raw
לשכבת הבסיס
3 כוסות שקדים לא קלויים
כוס תמרים מסוג מג'הול מושרים ל- 30 דקות
למילוי
7 תפוחים, מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
בננה, מקולפת, פרוסה לעיגולים דקים
כוס תמרים, מושרים ל – 30 דקות
כוס כוס צימוקים, מושרים ל- 20 דקות
כפית קינמון
מיץ מלימון אחד
להכנת הבסיס:
להכניס שקדים ותמרים למעבד מזון, עד לקבלת תערובת אחידה.
לשטח בתבנית פאי עגולה ולהדק.
להכנת המילוי:
לערבל את כל המרכיבים במעבד מזון.
לצקת את תערובת המילוי על שיכבת הבסיס ולהגיש.