Liat_Fly
Bari15_Fly

עוגת אפרסמונים

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

עוגת אפרסמונים

חומרים:

 

2 אפרסמונים בשלים מאוד – מקולפים ומעוכים

2 כפות שמן קוקוס

כפית חומץ

1/4 כוס סילאן

1 כוס קמח כוסמין מלא

כפית סודה לשתיה

3 תמרים עסיסיים במיוחד

כלים:

בלנדר מוט

תבנית אינגליש קייק משומנת

הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות

טוחנים עם בלנדר מוט את האפרסמונים והתמרים

מערבבים אפרסמונים ותמרים, חומץ, שמן וסילאן

בקערה נפרדת מערבבים קמח וסודה לשתיה

מערבבים את הרטובים עם היבשים

מעבירים את תערובת העוגה לתבנית אינגליש קייק משומנת

מכניסים לתנור ל- 30 דקות

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו