לביבות מאש מתקתקות
מאת: ורד לב, נטורופתית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה
לביבות מאש מתקתקות
חומרים:
1 כוס מש מונבט
פיסת דלעת
1 כף שמן קוקוס
1 כף סילאן
חופן אגוזי מלך
כמה משמשים מיובשים
אופן ההכנה
מערבלים את הכל במעבד המזון לעיסה חלקה.
מכינים לביבות ומניחים על נייר אפייה ואופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות, או עד שהלביבות מרגישות יציבות וקצת משחימות מבחוץ
אפשר לבזוק מעל אבקת סוכר וקנמון ולהגיש עם רוטב דליל יחסית של טחינה וסילאן (חלבה)
אפשר לשחק עם המתיקות ע"י החלפת הדלעת בבטטה, הוספת יותר פירות יבשים/ סילאן