Liat_Fly
Bari15_Fly

קטשופ ביתי

מאת: אופק חדש
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

קטשופ ביתי
מצרכים:

2.5  כוסות עגבניות מיובשות, מושרות מים לשעתיים
כף חומץ תפוחי עץ
1 תמר
חצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
כף בצל קצוץ
שני פלחי שום מיובש או חצי שן שום
מים מההשריה של העגבניות

 

אופן הכנה:

 

מסננים את העגבניות ומעבירים למיכל הויטמיקס. שמים את כל המצרכים בבלנדר ויטמיקס ומערבלים למשך כ-30-40 שניות במהירות גבוהה.
מוסיפים את הנוזלים שנותרו לאחר סינון העגבניות ע"פ הסמיכות הרצויה.

 

את המתכון ניתן להכין גם בבלנדר רגיל אך חשוב שיהיה זה בלנדר חזק במיוחד.

למה להכין קטשופ בבית , כי רק ככה אתם יודעים בוודאות מה יש בו…

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו