קטשופ ביתי
מאת: אופק חדש
זמן קריאה: < 1 דקה
קטשופ ביתי
מצרכים:
2.5 כוסות עגבניות מיובשות, מושרות מים לשעתיים
כף חומץ תפוחי עץ
1 תמר
חצי כפית מלח
2 כפות שמן זית
כף בצל קצוץ
שני פלחי שום מיובש או חצי שן שום
מים מההשריה של העגבניות
אופן הכנה:
מסננים את העגבניות ומעבירים למיכל הויטמיקס. שמים את כל המצרכים בבלנדר ויטמיקס ומערבלים למשך כ-30-40 שניות במהירות גבוהה.
מוסיפים את הנוזלים שנותרו לאחר סינון העגבניות ע"פ הסמיכות הרצויה.
את המתכון ניתן להכין גם בבלנדר רגיל אך חשוב שיהיה זה בלנדר חזק במיוחד.
למה להכין קטשופ בבית , כי רק ככה אתם יודעים בוודאות מה יש בו…