LiveWell_Fly
LiveWell_Fly

כרוב אדום מתקתק עם צימוקים וקוקוס

מאת: ד"ר ערן מגון
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

כרוב אדום מתקתק עם צימוקים וקוקוס

המצרכים הדרושים:

כרוב בגודל בינוני
2 כפות גי
20-3 שברי מקלות קינמון או ½-1 כפית קינמון טחון (לפי הטעם)
כפית הל טחון
4 כפות צימוקים
2 כפות קוקוס טחון
כף סוכר גור (למי שמעדיף מתוק יותר אפשר להוסיף כף סוכר גור נוספת)
מים לכיסוי מחצית מגובה הכרוב
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
קוצצים את הכרוב. מטגנים את הצימוקים ואת הקינמון בגי כדקה.
מוסיפם את הכרוב וממשיכים לטגן מעט.
מוסיפים הל, קוקוס סוכר גור ומלח ומים לכיסוי הכרוב, עד מחצית מגובהו.
מבשלים עד שרוב המים נספגים.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו