Bari15_Fly
Bari15_Fly

חמאת זרעים רב שימושית

מאת: פיליס גלזר
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

חמאת זרעים רב שימושית

המצרכים עבור 2 מנות:
כפית זרעי פשתן
כפית פיסטוקים
2 כפית גרעיני דלעת קלופים
כפית שומשום
קורט מלח, עדיף מלח ים אטלנטי גס
3-2 כפיות שמן זית כתית מעולה (אפשר כפית
מזה שמן קצח)
כפית או יותר מיץ לימון סחוט טרי (לא הכרחי)

אופן ההכנה:
1. טוחנים יחד במטחנת קפה את הזרעים, הפיסטוק, הגרעינים והמלח.
2. מעבירים את התערובת לקערית ובוחשים פנימה את השמן ואת מיץ הלימון (אם משתמשים).
3. מורחים על הלחם ונהנים. ניתן לשמור את תערובת הזרעים בלי השמן בכלי סגור במקרר עד ליומיים.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו