Jeliat_Fly
SmartKish_Fly

לימונים כבושים

Bari15_In

לימונים כבושים

לימונים כבושים
כמה זמן?
3 חודשים

 

המרכיבים (להכנת צנצנת בינונית-גדולה):
7-8 לימונים טריים, שטופים וחתוכים לרבעים
7 שיני שום טרי, קלופות, שלמות
1 בצל, קלוף וחתוך לרבעים
מעט כורכום טחון
מעט כמון טחון
מלח גס

 
אופן ההכנה:

 

1. מניחים את כל החומרים בצנצנת מעוקרת.
2. מוסיפים מים וכפית מלח גס על כל כוס מים.
3. סוגרים, מנערים ומאחסנים (בחוץ) למשך 3 חודשים.

 

לאתר של אורי

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו