Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

קרפצ'יו סלק עם בשר שקדים מיובש

מאת: תמי צרי, עץבעיר
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

קרפצ'יו סלק עם בשר שקדים מיובש

 

המרכיבים:

1 סלק, פרוס לפרוסות דקיקיות

מיץ מ-1 לימון

1 לימון, פרוס דק

1 צנונית

בשר שקדים מיובש (כשאני מכינה חלב שקדים משקדים, אני מייבשת את בשר השקדים שנשאר אחרי מיצוי החלב)

שמן נענע (שמן זית שהושרתה בו נענע רבה)

 אופן ההכנה:
1.מניחים בקערה את פרוסות הסלק, פרוסות הלימון והצנונית מוסיפים את הלימון ומערבבים היטב.
2.אחרי מספר דקות מעבירים את החומרים שעורבבו עם מיץ הלימון לצלחת שטוחה, מסדרים באופן נעים ומפזרים מעל בשר של שקדים ושמן נענע.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו