תות שדה ומטבל זרעי צ'יאה טחונים
מאת: ד"ר יוסי שבח, נטורופת והרבליסט, מייסד ומנהל המרכז הישראלי לתזונה פונקציונלית ונטורופתיה
זמן קריאה: < 1 דקה
תות שדה ומטבל זרעי צ'יאה טחונים
מרכיבים
2 – 3 כפות זרעי צ'יאה טחונים או גרוסים
ספל תותים שטופים ולא מנוגבים (חשוב לא לנגב את התותים, על מנת שאבקת זרעי הצ'יאה תידבק לתותים)
אופני השימוש
1. הניחו את התותים בצלוחית, הוסיפו את אבקת זרעי הצ'יאה, ערבבו ואכלו בהנאה. אלו האוכלים מוצרי חלב, יכולים להוסיף יוגורט
2. הניחו את אבקת זרעי הצ'יאה בצלוחית, טבלו כל תות באבקה ואכלו בהנאה את התותים המצופים
לבריאות ולהנאה.