תבשיל חלמית
מאת: ד"ר יוסי שבח, נטורופת והרבליסט, מייסד ומנהל המרכז הישראלי לתזונה פונקציונלית ונטורופתיה
זמן קריאה: < 1 דקה
תבשיל חלמית
טגנו בצל בשמן זית כתית מעולה, הוסיפו עלי חלמית, הידועים גם בשמם הערבי חוביזה (עדיפות לעלים קטנים ורכים) קצוצים או שלמים, תבלו ברוטב סויה או מלח, שום, פלפל שחור לפי הטעם. הוסיפו מיץ לימון בנדיבות לקבלת טעם חמצמץ, מעט מים ובשלו מספר דקות.
תבשיל זה מומלץ לאכילה לצד תבשיל כדוגמת אורז מלא, קינואה וכוסמת