סלט שורשים ופקעות
סלט שורשים ופקעות
זה סלט שכבר יצא לי להכין כמה פעמים. זה סלט דיי פשוט ואפשר לגוון את מה שנכנס אליו. תמיד התייחסתי אליו כאל "סלט שורשים" אולם כשמסתכלים באמת, יש בו יותר פקעות משורשים…
חומרים:
סלק בינוני (או 2 קטנים)
קולרבי
2 גזרים
עלי רוקט
[אפשר להוסיף נבטים]
לרוטב: שמן זית, לימון, מלח, פלפל
או: חמאת שקדים/ בוטנים/ אגוזים, שן שום מעוכה, מעט מיץ לימון, מעט רוטב סויה/ מלח לדלל עם מעט מים
אופן ההכנה:
מגרדים את השורשים בפומפיה גסה.
מוסיפים פנימה את עלי הרוקט כשהם קצוצים או קרועים ביד.
מערבבים את חומרי הרוטב שנבחר ויוצקים מעל הסלט. מערבבים היטב.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך