סלט בורגול מתוק
מאת: מתוך הספר "לאכול נכון מהרגע הראשון" מאת הילה נווה ויפה פרנקל
זמן קריאה: < 1 דקה
המצרכים:
2 כפות צימוקים שחורים
1 כוס בורגול דק ומנופה
3/4 כוס מים רותחים במים הרותחים וממתינים 15 דקות.
1/4 כוס תמרים מג'הול מגולענים
1/2 פפאיה / 1 בננה
11/2 כפות סירופ מייפל / מולסה
1 כף שמן שומשום (לא חובה)
חצי כפית קינמון
הכנה:
משרים את הצימוקים במים פושרים 15 דקות.
מניחים בקערה נפרדת את הבורגול מכוסה
בינתיים חותכים את כל הפירות לקוביות קטנות ומוסיפים לקערת הבורגול.
מסננים את הצימוקים ומוסיפים לקערת הבורגול יחד עם הקינמון, סירופ המייפל והשמן.
מערבבים ומגישים.
ניתן להכין את אותו הסלט עם קינואה או דוחן, מבושלים במים בלבד.