Bari15_Fly
Jeliat_Fly

סלט נבטים, רוקט ותפוח עץ ברוטב שקדים

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, מומחית לריפוי טבעי, M.A. בתזונה הטבעית, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

סלט נבטים, רוקט ותפוח עץ ברוטב שקדים

 

חומרים:

 

250 גר נבטים (מכל סוג )

 

כ- 20 עלי רוקט

 

1 תפוח עץ מתוק, חתוך לפלחים דקים

 

2 כפות חמאת שקדים

 

3 כפות שמן זית

 

11/2 מיץ סחוט

 

כפית דבש או מולסה

 

כף פרוזיליה קצוצה דק

 

כף עירית קצוצה דק

 

2 גזרים קלופים ומגוררים גס

 

3 כפות מים

 

מלח לטעם

 

הכנה:

 

בצנצנת קטנה מנערים את חומרי הרוטב ומשהים בקירור עד סמוך להגשה.

 

מעבירים את רכיבי הסלט לקערה.

 

מנערים שוב את הרוטב ויוצקים על הסלט.

 

מערבבים קלות ומגישים.

 

ניתן לעטר בחופן זרעי חמניה או דלעת.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו