Bari15_Fly
Bari15_Fly

דלורית עם גרגירי חומס

מאת: מתוך הספר החדש של פותנה
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

דלורית עם גרגירי חומס

 

מצרכים:

 

1 דלורית בינונית מקולפת וחתוכה לקוביות

 

1 1/2 כוס גרעיני חומוס מבושלים

 

1 בצל קצוץ דק

 

 3 שיני שום כתושות

 

5 כפות גדושות של רסק עגבניות

 

1 ליטר ציר עור או חלופה

 

3 כפות שמן זית

 

 אופן ההכנה

 

חממו שמן בסיר וטגנו בו את הבצל, צרפו אליו את השום וטגנו עד שיזהיב,

 

הוסיפו לסיר את הדלורית וערבבו 2 דקות.

 

הוסיפו את הציר, הביאו לידי רתיחה והוסיפו את החומוס, הוסיפו את רסק העגבניות ומלח לפי טעם. בשלו על אש נמוכה עוד 10-15 דקות.


פותנה בחרה להשיק את ספרה החדש באירוע ב"קרן אהבה" לילדי בית איזי שפירא – עמותה המטפלת בילדים ובוגרים עם נכויות ובני משפחותיהם. את הספר ניתן לרכוש ברשתות הספרים המובחרות בעלות של 79 שקלים או בקרן אהבה לילדי בית איזי שפירא בעלות מופחתת של 52 שקלים, כאשר אחוז מהרווחים יועברו כתרומה לעמותה, באמצעות טלפון 03-6178336

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו